REPS-NL - EREPS
Dutch

We zijn REPS-NL: De Nederlandse partner van het European Register of Exercise Professionals (EREPS) en de Koninklijke Nederlandse Krachtsport& Fitnessbond (KNKF).

Een community van instructeurs, trainers, docenten, opleiders en werkgevers die zorgen voor een veilig en effectief beweegaanbod.

We gedreven om de belangrijke bijdrage van onze community aan de samenleving uit te dragen, de professie te ontwikkelen en de Europese standaarden te ontwikkelen en promoten.

Een fitness, krachtraining, beweegprofessional is een echte professional. Het is een vak en een loopbaan. Dit perspectief willen we verder ontwikkelen. Daarom zijn we ook aangesloten bij Europese standaarden. Het vak wil je niet alleen erkent in Nederland kunnen uitoefenen, maar ook in heel Europa.

Samen met de professionals, opleiders en werkgevers werken we aan het vergroten van de vakbekwaamheid en de inzetbaarheid van de beroepsgroep. Zowel voor beweegprofessionals in de topsport, de breedtesport en fitness en gezondheidbranche.

Ons logo geeft onze doelstelling aan. We willen een schakel/verbinder zijn tussen Nederland en Europa en  tussen professional, opleider en werkgever.

Blog Category: 
Tags: 
0 Comments
May 29, 2020 By admin